diumenge, 3 de desembre de 2017

22 pintors per al quadre de tardor


Els 22 alumnes de 6è han pintat un quadre sobre la tardor amb pintura acrílica i un llenç, amb les indicacions de la Fina Martínez, mestra d’Educació Visual i Plàstica i Cap d’Estudis.
Hem venut talonaris de sorteig amb el quadre com a premi. 
Els beneficis són per les colònies de final de curs.
A més, hem realitzat una activitats de matemàtiques i de llengua sobre aquesta activitat.

A continuació veureu el text escrit pel Marco Carrasco i les fotografies del procés.

Marco Carrasco                                                                               
Divendres, 10 de Novembre de 2017
Llengua Catalana
Pintem un quadre
Els nens i nenes de 6è de l’escola Torre de la Llebre van fer un treball cooperatiu, pintar un quadre entre tots. El quadre era un paisatge de tardor amb unes casetes de fons.
El Dilluns dia 30 d’Octubre de 2017 van començar a fer el disseny i pintar-ho. Els nens i nenes creien que el quadre ja estava quasi acabat, però després es van adonar que encara faltaven moltes coses; fer detalls, donar foscor, donar llum, etc,etc...
Van agafar un cavallet i van posar un bastidor. Després de fer el disseny van utilitzar la tècnica impressionista que Van Gogh feia servir. Van utilitzar els colors primaris; vermell, groc i blau. El blanc, per donar llum i el negre per donar foscor.
Els nens i nenes van fer un quadre per recaudar diners per la festa de la Tardor que es va fer el dia 5 de Novembre. Van vendre tiquets i talonaris; 1 euro per tiquet, 10 per talonari. Tots aquests diners més els diners del menjar els farien servir per les seves colònies.
La meva opinió sobre aquest tema és la següent: crec que el quadre ha quedat xulíssim, s’ho han treballat moltíssim i el menjar estava per llepar-se els dits. Seguiu així!

Posted on by Cris Canadell